Information

Hvem er vi?

Roskildejob er den gruppe under Skovvejens Blå Spejdere, som hvert år tager på Roskilde Festival som frivillige for at samle penge til vores arbejde i spejdergruppen. Vores spejdergruppe har hjemme på Kagerup Spejdercenter uden for Holbæk, og består af drenge og piger i alle aldre.

Som frivillig med os på Roskilde Festival er du med til at sikre, at vores spejdergruppe fortsat kan have gode oplevelser og styrke deres fællesskaber. Vi har et væld af aktiviteter og det kan kun lykkes fordi vi hvert år får penge igennem deltagelse på Roskilde Festival. Så de timer du bruger som frivillig for os, omsættes direkte til aktiviteter for vores spejdere!

Vores spejdere er meget aktive ude i naturen og deltager jævnligt i aktiviteter både i indland og i udlandet. Alle spejdere tilbydes hvert år ture og lejre i udlandet.

Foruden almindelige spejderaktiviteter gennemfører Skovvejens Blå Spejdere heldagsarrangementer ude i naturen for både børnehaver og skoler.

Sådan kan du være med

Hvis du har mod på at indgå i vores gruppe på Roskilde Festival - så er vi sikre på, at vi har en opgave til dig! Det kræver ikke forudgående erfaring med hverken vores gruppe eller Roskilde Festival at være med. Vi har lavet festival i flere år og vil alle hinanden det bedste - så du skal nok få hjælp og blive lært op.

Hvad laver vi på Roskilde?

Vores opgave på Roskilde Festival består i at være værter (det der før hed vagter) på campingområde J som er der hvor ‘Silent and clean’ området ligger. Dette er et hyggeligt område med mange etablerede lejre, god atmosfære og fællesskab. Detaljerne om arbejdet får du, når du er tilmeldt.

Desuden passer vi en lille hyggelig pantbod. Den ligger i camping og tæt på South City. Vores kunder afleverer maks. 100 enheder, så der er hele tiden nye "kunder", som vi hilser på.

Noget praktisk om vagter

Du tilmelder dig ved at klikke på linket ved det hold, som du ønsker at være frivillig på.

Se www.roskildejob.dk/pantbod eller www.roskildejob.dk/camping

På holdoversigten ser du vagtplanen, og du kan selv vælge, hvilket hold, du vil på.

Når du selv vælger hold, bestemmer du også selv, hvor mange dagvagter, aftenvagter eller nattevagter du får. Du får samtidig optimal indflydelse på planen, så du ikke misser dit yndlingsband.

På vagt får du mad. Både morgenmad og madbillet til frokost/aftensmad/natmad, og masser af mellemmåltider.

Hvor er vi på Roskilde Festivalen

Lige så snart, at vi kender den nøjagtige placering, viser vi et kort

Hvad får man ud af det?

BillettenDu får selvfølgelig dit armbånd og mulighed for at være en del af et hyggeligt frivilligt fællesskab
Derudover får du følgende:
Gratis mobilopladningMulighed for opladning af mobiltelefon mm., når du er på vagt. Du skal blot huske sin egen oplader.
Gratis mad og drikke
Alle frivillige får 4 madbilletter ialt, så de selv kan "købe" mad på vagten. Desuden byder vi på morgenmad, masser af toast og drikkevarer.
Gratis medarbejderbusAdgang til medarbejderbussen, som kører i pendulfart mellem indgang Øst og indgang Vest med stop undervejs. Praktisk, hvis man bor langt væk.
Adgang til festivalpladsenAdgang til festivalen før den åbner, og mulighed for at være en del af "opstartsstemningen" blandt de frivillige. Fantastisk oplevelse.
Adgang til medarbejder området bag scenerne
Adgang til bagområderne, herunder de frivilliges barområder "Volunteer Village" bag Arena. Nyd stemningen og evt. en øl eller andet.
Særlig benefitOg vigtigst for os - du får mulighed for at dine frivillige timer omsættes til penge, som vi kan bruge til at styrke arbejdet i vores spejdergruppe og blandt børn og unge i Holbæk Kommun

Bemærk at det armbånd, man får som frivillig, IKKE er et af de almindelige stofarmbånd, men derimod et plastikarmbånd. Tidligere har det været muligt at få sit medarbejderarmbånd ombyttet efter festivalen ved at indsende det brugte medarbejderarmbånd samt en frankeret svarkuvert med sin egen adresse.

Kontant

Er du i tvivl om noget? Så tøv ikke med at skrive til os på info@roskildejob.dk